Här kan du använda den mjuka tyska eller skånska pepparkakan eller vanliga pepparkakshjärtan. Skriv ut recept Kantarell – med pepparkaka och messmör Portioner portioner Ingredienser 4 mjuka, stora pepparkakor eller fler små, vanliga100 gram kantareller1 msk smörSalt och vitpeppar Messmörsdipp 0,5 dl kesella eller cottage cream0,5 msk crème fraiche0,5 msk majonnäs0,5 msk gräslök1,5 msk messmör […]
gräslök
All svamp – svampjansson
Speciellt i jultider kan det vara lämpligt att ersätta ansjovis med svamp i Janssons frestelse. Du kan använda nästan vilken svamp som helst, torkad eller fryst eller färsk. Skriv ut recept Svampjansson Förberedelsetid 15 Tillagningstid 60 Passiv tid 60 Portioner portioner Ingredienser 0,5-1 liter färsk svamp eller 2-4 dl fryst svamp2 medelstora rödlökar2 msk olja […]